Volg ons

The LinkedIn Branding & Acquisitie Methode

De NIEUWE manier om B2B-leads te genereren

Wij combineren de LinkedIn Video Ads met Sales Navigator om:

Aanbevolen Door:

Ben je afhankelijk van je netwerk voor je lead generatie?

Alleen je bestaande netwerk gebruiken beperkt je groei en belemmerd je groei..

Maar een nieuwe doelgroep bereiken kan een uitdaging zijn:

Beperkt bereik

Met content posten op LinkedIn bereik je alleen je bestaande netwerk

Inconsistentie

Referenties zijn inconsistent

Ineffectief

Koude acquisitie is tijdrovend en ineffectief

Maar er is een manier om een nieuwe doelgroep te bereiken, buiten je netwerk…

LINKEDIN ADVERTENTIES

Met LinkedIn-advertenties kan je jouw content promoten op de tijdlijn van je ideale doelgroep en nieuwe potentiële klanten bereiken.

Daarom hebben wij de LinkedIn Branding en Acquisitie Methode ontwikkeld.

Een combinatie van LinkedIn Video Advertenties met direct messaging campagnes via Sales Navigator om potentiële klanten buiten je netwerk te bereiken, je bedrijf op een effectieve manier te introduceren, autoriteit en vertrouwen op te bouwen en gesprekken te starten met de juiste beslissers.

Met een advertentiebudget van slechts €10 per dag!

Benieuwd hoe?

Onze unieke methode

Zo werkt het...

1. Target je ideale doelgroep op LinkedIn

Wij helpen je om je ideale doelgroep te identificeren en te targeten op basis van branche, bedrijfsgrootte en functie. We kunnen zelfs een lijst van bedrijven uploaden. We focussen ons alleen op de mensen die je wil bereiken.

2. Wij creëren video content om je potentiële doelgroep aan te spreken

Ons videoproductieteam maakt professionele en pakkende video content die je dienst helder uitlegt en interesse wekt in jullie aanbod.

3. Videocontent promoten om je naamsbekendheid te vergroten

Wij vertellen je verhaal met video. We promoten een reeks van video’s op de LinkedIn tijdlijn van je ideale doelgroep. Zo leren je prospects jouw bedrijf op een visuele manier kennen.

4. Gesprekken starten met je opgewarmde doelgroep

Na de videocampagne is je doelgroep bekend met jouw bedrijf. Ze begrijpen dat jullie hen kunnen helpen hun probleem op te lossen. Ze staan nu meer open om via Sales Navigator een gesprek te starten.

Klanten Testimonials

Hier zijn resultaten van onze klanten

Waarom wachten?
Het is tijd om je bedrijf effectief in de markt te zetten en de klanten te bereiken die jij wil!
Over ons

Over Amplifyre Marketing

Wij helpen IT, software & consultancy bedrijven hun bedrijf te groeien met effectieve LinkedIn Advertentie Campagnes.

Door gebruik te maken van sales psychologie LinkedIn advertenties en de kracht van video, hebben we een unieke manier ontwikkeld om bedrijven aan meer sales afspraken te helpen.

Wees dus niet meer afhankelijk van je netwerk of koude acquisitie en promoot je bedrijf naar nieuwe prospects en vergroot je omzet.

FAQ

Meest gestelde vragen

LinkedIn advertenties zijn toch duur?

LinkedIn advertenties kunnen duur zijn – ongeveer €5 per klik – als je niet weet hoe je ze effectief moet gebruiken. Met onze LinkedIn Branding Acquisitie Methode heb je slechts een budget van €10 per dag nodig om een nieuw doelgroep effectief te bereiken, ze op te warmen en gesprekken te starten.

Werken LinkedIn advertenties wel?
LinkedIn advertenties werken wel degelijk! Ze werkten misschien nog niet voor jou, maar daarom ben je hier. Tijdens onze LinkedIn Ads kennissessie laat ik je precies zien hoe je LinkedIn advertenties voor jou kan laten werken. Je kan me eventueel ook als LinkedIn ad consultant inschakelen om je door het proces te begeleiden.
Hoe vind ik mijn ideale doelgroep?
Als je doelgroep op LinkedIn is (als je in de B2B sector zit is de kans zeer groot) help ik je hen te vinden en te bereiken. Vervolgens promoten we jouw video content op hun tijdlijn en starten we gesprekken, wat uiteindelijk leidt tot meer sales afspraken.